MENU

Wat leuk je hier te zien!

Of je nu vragen hebt over bruidsfotogafie, een loveshoot of een fotoshoot met je gezin, kan je hier terecht. Ik vind het zo leuk om meer te weten te komen over jullie en beantwoord je vraag met alle plezier. Als je overweegt mij te boeken voor het vastleggen van jouw verhaal, is dat echt een eer en geef ik mij 100% om jouw verhaal op zijn mooist vast te leggen! Klaar om te boeken!? Ik ontmoet je graag!

Volgeboekt t/m september 2021. Vanaf oktober 2021 is het weer mogelijk een shoot te boeken.

Voor trouwfotografie: stuur een berichtje om een kennismakingsgesprek te plannen.

V+N

II

Zeker een aanrader, ze maakt leuke foto's! op een zeer verrassende wijze weet zij een stukje magie vast te leggen zonder dat het allemaal gemaakt is. juist op de natuurlijke schoonheid ingaan van mensen die elkaar liefhebben.
zeker doen leuk cadeau voor jezelf en je partner of gewoon doen omdat jullie nu eens echt goeie foto's willen hebben met elkaar en van elkaar.

01
03
R+K

I

We zijn heel blij en tevreden over Evera als onze trouwfotograaf. Ze was heel ontspannen, waardoor we zelf tijdens de shoots ook heel ontspannen waren. Dat is ook te zien aan de foto's. Ze wist de mooie momenten van onze dag heel goed vast te leggen. Bedankt voor de prachtige foto's

02
03
M+P

III

Professioneel, enthousiast, creatief en kundig haar vak.
Door jou voelde wij ons helemaal op ons gemak tijdens de fotoshoot. Ook een super pluspunt: een snelle levering van de foto’s.

03
03
CLOSE