MENU

Deze spontane loveshoot in de graanvelden bij Middelburg was zo leuk om te doen. Bijna elke week reed ik langs dit stukje van Middelburg. Waar de velden voorop in groei waren. ‘Hier wil ik een fotoshoot doen’ dacht ik. En wat is het dan leuk dat je een verliefd koppel daar mag fotograferen. Je snapt het wel, ik was helemaal blij!

De reactie die ik na afloop kreeg was zo leuk! Ze waren dol enthousiast en zelfs een beetje verrast met de beelden van hunzelf. Want jezelf zo terug zien op beeld is toch wel anders dan ‘even op de foto samen’ en daarom zoveel waard.

‘op een zeer verrassende wijze weet zij een stukje magie vast te leggen zonder dat het allemaal gemaakt is. Juist op de natuurlijke schoonheid ingaan van mensen die elkaar liefhebben.’
Een stukje uit een hele lieve recensie. Wat mij zo blij maakt.

Geniet mee met de beelden van deze spontane loveshoot in de velden van Middelburg.

CLOSE