MENU

In deze blog de prachtige bruiloft van Bram en Erica aan het mooie Grevelingenmeer in Zeeland. De dag begon vroeg in de ochtend bij de bruid. Een fijn welkom en een mooie intieme sfeer wachten mij daar. De make-up van de bruid werd gedaan door haar eigen zus. Zo fijn als je dat soort momentjes kan beleven met de mensen die het dichtbij je staan. De bruidegom kleden zich om bij zijn zus thuis, een paar straten verder. Ideaal voor mij als fotograaf om de details van de bruidegom vast te leggen.

Over de first look was leuk na gedacht door dit bruidspaar. Deze vond plaats in de achtertuin. Van uit het raam boven keken de vader, moeder en zus van de bruid mee. En dan zie je elkaar voor het eerst op jullie bijzondere dag. Ik weet nog goed hoe het zelf voelde toen ik trouwde: de vlinder in mijn buik toen we elkaar voor de eerste keer zagen die dag.

De first look was is een mooie verassing, maar deze bruidegom had nog een hele gave verassing! Namelijk een hele gave trouwauto. Tijdens de kennismaking vertelde de bruid mij dat ze geen trouwauto nodig hadden omdat alles op één locatie was, maar wat ze niet wist was de grote verassing van haar aanstaande. Heerlijk om de reactie te mogen fotograferen toen ze de auto zag staan.

Door naar de fotoshoot. We hadden geluk, op een paar spatje na was het heerlijk voor foto’s buiten aan het Grevelingenmeer. Helaas begon het na de fotoshoot toch wel harder te regenen. De ceremonie werd verplaats van buiten aan het water na het overdekte terras bij de locatie Puurr by rich. Waar de liefde tussen dit mooie stel bevestigd werd en de rest van hun leven als man en vrouw begon.

Na het diner stond er een prachtige regenboog hoog aan de lucht. Het perfecte moment om het bruidspaar even mee te nemen voor een paar foto’s in het avondzonnetje met regenboog. Dat voelde echt als een geluksmomentje voor mij als fotograaf.

Ik heb genoten van elk moment van deze mooie dag. Geniet mee met de foto’s van deze heerlijke bruiloft!

 

Your Narrative blog will appear here, click preview to see it live.
For any issues click here

CLOSE