MENU

Trouwen in Zeeland. Elke bruiloft die ik mag fotograferen in Zeeland is een feest. Het was een prachtige dag met de ceremonie in gemeente huis van Goes. Het gemeente huis van Goes is een prachtige locatie voor een ceremonie als je gaat trouwen in Zeeland.

De bruiloft van Jochem en Dinique was lekker spontaan en gezellig. Zo maakte we na het maken van de bruidsfoto’s een pitstop bij de Mac Donald’s in Goes en de middag was één en al gezelligheid, gevuld met oude Hollandse spellen. Een hele leuke manier om de middag in te vullen met ontspanning en plezier op je bruiloft.

Mijn dag begon bij Dinique. Daar aangekomen zat Dinique al in de make-up die Elzalien verzorgde. En het prachtige kapsel werd gemaakt door Mary Kloet. Na de make-up en haar was het tijd om in de prachtige trouwjurk van Koonings te stappen. Niet veel later kwam Jochem zijn bruid ophalen met een super leuke mini oldtimer. En ooh wat de ontmoeting van het bruidspaar toch altijd prachtig! Ook deze keer was het weer zo puur en emotioneel.

De bruidsshoot vond plaats in het mooie natuurgebied bij Bergen op Zoom. Een klein stukje rijden, maar dan heb je ook wat! We maakte foto’s in het bos, in het zand en tussen de heide. We waren goed voor bereid op de spetters van de regen, we hadden maar liefst 5 paraplu’s mee. Ja, we waren goed voorbereid.
Door de druppels en het toch wel koude herfst weer, was ik heel blij met het volgende punt op de planning! Namelijk : Lunchen bij de MacDonald’s in Goes. En die warme bruger smaakte me uitmuntend. Nadat onze buiken goed gevuld waren gingen we door naar het gemeentehuis in Goes, waar de ceremonie plaats vond.

En zoals ik al begon; een prachtige locatie voor een ceremonie. De ceremonie werdt gedaan door Chantal Giesbertz . En het leuke is ze is ook zelfstandig ambtenaar voor meerdantrouwen.
Ik kan echt genieten van de ceremonies en soms ook (te) hard mee lachen om de prachtige verhalen over de bruid en bruidegom.
Na de ceremonie werden de ringen werden in de kerkdienst aan elkaar gegeven.

De middag was tijd voor ontspanning, maar ook tijd om lekker fanatiek te zijn. Het was tijd voor de oud Hollandse spellen competitie!
Het diner en de feest avond vond plaats in Goes bij het lunchcafe stadhuis. Een hele gezellige locatie. En een avond vol lieve en leuke stukjes door familie en vrienden.

Een prachtige dag waar ik bij mocht zijn. Geniet mee met de foto’s!

CLOSE