MENU

01
of
04

Bruidsfotografie

 

 

Wat leuk om je hier te zien! Dat betekend dat jullie druk bezig zijn met de voorbereiding van jullie droom bruiloft. Ik wil je graag tot dienst zijn in de zoektocht naar jullie trouwfotograaf. Want ik weet al te goed hoe moeilijk het kan zijn om de juiste fotograaf te kiezen.

Zes jaar geleden koos ik voor een fotograaf waar ik eigenlijk geen klik mee had. Wat ik toen niet wist is dat een fotograaf meer is dan iemand die mooie foto’s maakt. Op de about pagina lees je heel het verhaal.

Voor mooie foto’s is het zo belangrijk dat je een klik hebt en je op je gemak kan voelen.

Ik ben een fotograaf die niet alleen mooie foto’s maakt. Maar onze klik net zo belangrijk vind en je daarom graag helpt van begin tot eind in de voorbereidingen voor jullie grote dag.

Met als resultaat dat jullie foto’s te zien krijgen met echte momenten van jullie trouwdag. Die elk jaar opnieuw jullie weer laten herbeleven hoe mooi het was en foto’s die tijdloos zullen zijn voor de komende generaties.

Voorbeeldpakket

€ 1195,-

6 uur fotografie;
Minimaal 250 foto’s in hoge resolutie;
Binnen 5 dagen preview;
Mini album (15×15 cm, 10 spreads);
Online fotogalerij + usb pakketje binnen 6 weken opgestuurd;
Kennismakingsgesprek + Voorbereidingsgesprek voor de bruiloft;

Meer zien? Klik hieronder voor foto's van de hele bruiloft

Lieve woorden

We zijn heel blij met Evera als onze fotogaaf. Ze kwam heel ontspannen over, waardoor we zelf tijdens de shoots ook heel ontspannen waren. Dat is ook te zien aan de foto's. Verder wist ze de momenten heel goed vast te leggen. Bedankt voor de fantastische foto's!

- Rutger & Karolien

CLOSE